1

Scania Young Professionals ösztöndíjprogram

Idén is folytatódik az ingyenes tehergépjármű-szerelői képzés, melyet a Scania Hungária Kft. és a Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum Fáy András Közlekedésgépészeti, Műszaki Szakgimnáziuma közösen indított. A 120 órásra Scania Young Professionals tanfolyam célja, hogy az abban részt vevő tanulók megismerkedjenek a haszon-gépjárművek sajátosságaival, úgy, mint a dízelmotorok felépítésével, tüzelőanyagellátó-rendszerével, légfékrendszerével, villamos hálózatával.

A Scania a képzésen részt vevő tanulóknak a tandíjmentesség mellett havi ösztöndíjat, étkezési támogatást, a vidékről érkezőknek utazási támogatást és ingyenes szálláslehetőséget kínál. A diákoknak szakmai gyakorlatukat a Scania Hungária Kft. márkaszerviz hálózatánál kell eltölteniük, ahol alkalmuk és módjuk lesz a legújabb technológiával és professzionális Scania felszereléssel való munkavégzésre. A tanfolyam sikeres elvégzése után a tanulóknak lehetőségük nyílik a Scania szervizhálózatánál való elhelyezkedésre. Ez esetben a vállalat egy egyszeri belépési bónusz fizetést is biztosít a havi fizetésen felül.
A Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakgimnázium Budapest IX. kerületében található, és az egyik legnevesebb magyarországi közlekedésgépészeti tanintézménynek számít. A nagy múltú, kizárólag autós profilú iskola és a svédországi Scania neve a biztosíték arra, hogy a képzésen megszerzett tudás kiválóan hasznosítható a munkaerőpiacon.

Elég jól hangzik?
Gyere és tapasztald meg, milyen is az autószerelés nagyban! Majd élj a lehetőséggel, és helyezkedj el a Scania hivatalos márkaszerviz hálózatánál!
Jelentkezéshez látogass el a www.youngprofessionals.hu weboldalra, töltsd le a regisztrációs lapot, majd kitöltés után küldd el a Scania Hungária Kft. részére 2019. június 15-ig a 2051 Biatorbágy, Rozália park 1. címre, vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.-ra.
Gondolkozz nagyban! Jelentkezz a Scania tehergépjármű képzésére!

Jelentkezési lap!