1

Iskolánkról

 Üdvözöljük a Budapesti Gépészeti

Szakképzési Centrum 

Fáy András Technikumának honlapján!

Fogadóóra

Tisztelt Szülők!

2020. 11. 12-én, csütörtökön délután 16:00 és 19:00 óra között lehetőségük lesz részt venni online fogadóóráinkon. A könnyebb szervezés érdekében kérjük, hogy előzetesen küldjék el e-mailben, hogy mely tanárokkal szeretnének egyeztetni. Kérjük továbbá, hogy levelükben tüntessék fel gyermekük nevét és osztályát, valamint ha van előnyben részesített időpontjuk 16:00 és 19:00 között, akkor azt is.

Jelentkezésüket várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.
A jelentkezés határideje: 2020. 11. 12-e csütörtök, 13:00.

A beérkezett igényeket összesítjük, beosztást készítünk, és válaszlevelünkben tájékoztatni fogjuk Önöket az online megbeszélések pontos időpontjáról és technikai részleteiről. Előzetes jelentkezés nélkül sajnos nem fogjuk tudni kezelni megkeresésüket.

Fontos, hogy csütörtökön gyermekük távoktatási e-mail-címével tudnak majd bekapcsolódni a beszélgetésekbe, ezért kérjük, legyenek kedvesek ellenőrizni fiuk hozzáférését a Fáy Google-alapú rendszereihez. Minden tanulónk rendelkezik egy @fayamszki.hu végződésű e-mail-címmel és egy saját maga adott jelszóval. Ezek ismeretére, valamint internetkapcsolatra és legalább egy mikrofonnal rendelkező eszközre (lehet okostelefon is) lesz szükség a sikeres csatlakozáshoz.

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük szépen.