1

Iskolánkról

 Üdvözöljük a Budapesti Gépészeti

Szakképzési Centrum 

Fáy András Technikumának honlapján!

Tájékoztatás

Tisztelt Szülők és Diákok!

A következő információkat szeretnénk Önökkel megosztani:
1. A digitális munkarendre való átálláshoz a Fáy a GSuite szolgáltatást fogja igénybe venni.
2. Ehhez minden diák kap egy fáys e-mail-címet. Erről ma délután kaptak tájékoztatást e-mailben vagy az e-Krétán keresztül. Kérünk minden szülőt, hogy segítsen gyermekének belépni eme Google-szolgáltatásba.
3. Ez a hét a felület és a lehetőségek megismerésével zajlik, ezért kérjük a következőket:
a) A tanulók órarendjüknek megfelelően legyenek ezen a felületen, hogy a tanárok adott esetben elérjék őket.
b) Amennyiben a tanár még nem tudja elérni a diákjait, akkor a tanulók önállóan, ismétléssel, gyakorlással, eddigi anyagok pótlásával töltsék az otthon töltött idejüket.
4. Ha kontaktórát tart majd a tanár, arról diákjait értesíteni fogja.
5. Ha bárkinek gondja van/lesz az internet elérésével, vagy egyáltalán a technikai háttérrel, kérem, azonnal értesítse osztályfőnökét vagy az iskolát a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a 06-1-215-49-51 telefonszámon!
6. A külső gyakorlatok kapcsán kérjük, hogy az érintettek (14‒15. évfolyam) hívják fel a külső képzőhelyeket, hogy fogadják-e a diákokat. Amennyiben igen, az órarend szerint menjenek a külső gyakorlatra.

Felhívom a figyelmet, hogy NEM ISKOLAI SZÜNET VAN, hanem digitális munkarend, tanulni kell! Ezen oktatási forma alkalmával szerzett jegyek teljes értékűnek számítanak az év végi osztályzatban.
A tanulmányi előmenetel ellenőrzésének mikéntjéről részletes tájékoztatás szerdán várható.