1

Iskolánkról

 Üdvözöljük a Budapesti Gépészeti

Szakképzési Centrum 

Fáy András Technikumának honlapján!

NYITOTT HÉT


Kérjük, jöjjenek el iskolánkba, és nézzék meg, hogyan dolgozunk! Tekintsék meg a tanműhelyeinket, lessenek be tantermeinkbe, és ha mód lesz rá, beszélgessenek diákjainkkal! Próbáljanak reális képet alkotni rólunk, hogy biztos döntést tudjanak hozni a továbbtanulást illetően! Szívesen várjuk Önöket.
A nyitott hét minden napján reggel 8 órától egy előadáson bemutatjuk iskolánkat, majd tanáraink kíséretében megnézhetik a épületet, műhelyeket, néhány tantermet. Ez a program várhatóan két órát vesz igénybe.

A nyitott hét időpontja: 2019. november 11. és 15. között, 8:00

SZAKMAI KEDVCSINÁLÓ FOGLALKOZÁSOK

Ha felkeltettük az Önök érdeklődését, a nyitott héten tudnak majd írásban jelentkezni a szakmai kedvcsináló foglalkozásokra, amelyet rendszerint december közepén tartunk. Ezeken a hétköznap délutáni alkalmakon az általános iskolásokat kis csoportokra osztjuk. Az érdeklődők létszámától függően 3-szor vagy 4-szer 45 perces gyakorlati foglalkozásokon iskolánk jelenleg végzős diákjai tartanak bemutató órát, amelybe a "kisdiákok" habitusuknak megfelelően be tudnak csatlakozni - kipróbálva magukat és az autós szakma egy-egy fogását.

Kedvcsináló foglalkozások: 2019. december 9-ei héten (pontos beosztást majd levélben küldünk)